HJEMMESIDE

Løft din forretning med en professionel hjemmeside, der skaber henvendelser og styrker dit brand.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE HJEMMESIDEUDKAST

  PROFESSIONEL HJEMMESIDE

  6495 KR

  Engangsbetaling – ingen binding

  FLERE HENVENDELSER

  Med en professionel hjemmeside, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine potentielle kunder at henvende sig.

  ØGET
  SYNLIGHED

  Få en professionel hjemmeside, som skaber øget online synlighed. Overtag styringen og nå ud til dine nuværende og kommende
  kunder.

  LET
  TILGÆNGELIG

  Med en hjemmeside giver du dine kunder mulighed for at læse om dine ydelser eller produkter samt at kontakte dig på en let og uforpligtende måde.

  SKALÉR DIN VIRKSOMHED

  En professionel hjemmesideløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

  Ny professionel hjemmeside? – Alliér dig med os

  Som kommende hjemmesideejer kan du vælge mellem flere hundrede webbureauer og hjemmesideudviklere – så hvorfor vælge os? For vores kunder er det vigtigt, at deres løsning er gennemsigtig, og at prispakken er let at forstå. Derfor er vores professionelle hjemmesidepakke enkelt sammensat, så du er sikker på, hvad du får for pengene. Da enhver virksomhed er forskellig, er vores digitale løsninger det også. Det betyder, at vi naturligvis kan tilpasse pakken og prisen til dine ønsker og behov. Vi leverer altid tidssvarende hjemmesideløsninger, hvor konvertering og design er i højsædet.

  TRUSTPILOT

  FACEBOOK

  GOOGLE

  Vores kunder er ligeså glade for os, som vi er for dem. Vores største ønske er, at vores kunder får online succes. Det er vi stolte af at være behjælpelige med igennem hjemmeside, webshop og markedsføring.
  Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i en branche, der er kendt for at binde deres kunder til dyre månedlige betalinger og lange bindinger. Derfor er alle vores priser på hjemmesideudvikling: 1. faste, så du kender omkostningen ved dit hjemmesidekøb. 2. engangsbetalinger, så du slipper for at hænge på et dyrt månedligt abonnement, hvor du har svært ved at finde ud af hvad du betaler for og 3. ingen binding, så du selv ejer hjemmesiden og kan gøre med den hvad end du ønsker.
  Når vi udvikler professionelle hjemmeside og webshops, er vi ikke interesseret i at tilbageholde rettighederne til hjemmesiden. Vi mener, at de naturligvis tilhører dig som kunde. Derfor får du overdraget alle loginoplysninger, så snart vi er færdige med din løsning.
  Vi laver professionelle hjemmesider i WordPress af meget høj kvalitet. Samtidig er vi ikke blege for at konkurrere på prisen. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle wordpressløsninger, som er af ligeså høj kvalitet som vores.
  Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring.
  Vi har været i branchen længe, og med mere end 250 fuldførte hjemmeside – og webshopløsninger kan vi roligt sige, at vi kender til enhver løsning, hvad den kræver og hvordan vi løser den mest hensigtmæssigt.
  Vi er bestående af et alsidigt team, og som sammen kan håndtere enhver hjemmesideopgave. Hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål eller idéer, vi er her for at hjælpe. Hos os er gode råd gratis!
  Vi har fuld forståelse for at etablering af hjemmeside kan være en stor udgift for et startup eller den mindre virksomhed. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at deres professionelle hjemmeside kan betales i rater. Så kan du få en super flot hjemmeside, uden at det sprænger dit budget.
  For mange virksomheder, kan køb af hjemmeside være en uoverskuelig ting, med mange fagord, som man ikke forstår. Vi har en enkel og bekvem proces, hvor vi igennem hele vores arbejde har tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat.
  Vi bestræber os efter at levere alle vores hjemmesideløsninger indenfor 30 dage. Oftest leverer vi dem indenfor 14 dage, og har du travlt, gør vi os så fleksible som muligt, så vi kan nå din deadline.

  Referencer

  Hvad er vigtigt når du vælger din hjemmeside?

  Valg af samarbejdspartner til en ny professionel hjemmeside kan være noget så vanskeligt. Der findes et hav af forskellige løsninger: forskellige CMS-systemer, hjemmesidesystemer, procestilgange og afregningsmodeller. Der findes ikke en endegyldig måde, som per definition er den mest rigtige som hjemmesideleverandør. Det handler om at du kender dine behov, og er i stand til at identificere hvilke tilbud, der giver mening for den måde, du driver virksomhed på.

  Hvad koster en professionel hjemmeside?

  Prisen på udvikling af en professionel hjemmeside kan variere meget. Det skyldes både antallet af timer der lægges i hjemmesiden, kompetencegrundlag og så videre. Nogen webbureauer afregner på timebasis. Det kan ultimativt betyde, at du bærer en relativ stor risiko for, at du modtager en regning der lyder på et andet beløb, end du havde forestillet dig.

  Hvorfor du skal få professionelle til at lave din hjemmeside

  De fleste små – og mellemstore virksomhedsejere er vant til selv at trække i arbejdstøjet når der er noget der skal laves i virksomhedsregi. Udvikling af hjemmeside er ikke en undtagelse, og mange forsøger sig også selv med at få skabt en simpel hjemmeside igennem et online værktøj eller hjemmesideplatform.

  Det er der som sådan heller ikke noget i vejen for, men du risikere at sidde og bruge mange timer foran skærmen for at opnå et resultat du i sidste ende alligevel ikke er tilfreds med. Hjemmesideudvikling er ikke raketvidenskab, og i det prisleje vi har, kan alle være med.

  Billig hjemmeside – højeste kvalitet til prisen på markedet

  Udvikling af professionel hjemmeside kan gøres i enhver prisklasse. Oftest kan det være svært at se hvorfor en hjemmeside skal koste 15-20 tusinde kroner i stedet for 7-8 tusinde. Hjemmesidebranchen er en servicebranche, og det betyder, at du får lov til at betale dyrt for udvikleres og designeres minutter i mange udviklingshuse. Vores profesionelle hjemmesideløsninger er skabt med en grundlæggende tanke om at skære overflødig tid væk, og derved kunne levere en betydelig bedre hjemmeside til en væsentlig lavere pris.

   

  Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

  Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

  Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.