WEBSHOP

Gå online med din forretning med en professionel webshopløsning, som præsenterer dine produkter og din virksomhed til kunder i hele landet.

FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE WEBSHOPUDKAST

  PROFESSIONEL WEBSHOP

  11495 KR

  Engangsbetaling – ingen binding

  SÆLG
  ONLINE

  Med en professionel webshop, der er skræddersyet til din målgruppe, gør du det nemt for dine besøgende at handle hos dig online.

  HOLD ÅBENT
  24/7

  Få en professionel webshop, og lad din butik være åben døgnet rundt, hele året. Lad dine kunder handle hos dig præcis når det passer dem.

  GØR DET
  ENKELT

  Med en professionel webshop åbner du et online butiksvindue, hvor dine kunder på en enkel måde kan se og læse om dine produkter.

  SKALÉR DIN
  VIRKSOMHED

  En professionel webshopløsning gør det muligt for dig at skalere din forretning betydeligt. Nå ud til kunder i hele Danmark – hvis ikke hele verden.

  Ny professionel webshop? – Alliér dig med os

  Vi har mange års egenhændig erfaring med at udvikle og designe flotte, professionelle webshops, der gør det til en oplevelse at købe hos dig. Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, der tager vores kunder og deres forretning alvorligt, hvorfor du kan være sikker på, at du får en webshop, der lever op til dine forventninger. Vi bygger altid webshops med konvertering og brugeroplevelse i højsædet. Vi lever af glade kunder, der sætter pris på vores evner – vi håber du bliver den næste.

  TRUSTPILOT

  FACEBOOK

  GOOGLE

  Vores kunder er ligeså glade for os, som vi er for dem. Vores største ønske er, at vores kunder får online succes. Det er vi stolte af at være behjælpelige med igennem hjemmeside, webshop og markedsføring.
  Vi ønsker at skabe gennemsigtighed i en branche, der er kendt for at binde deres kunder til dyre månedlige betalinger og lange bindinger. Derfor er alle vores priser på hjemmesideudvikling: 1. faste, så du kender omkostningen ved dit hjemmesidekøb. 2. engangsbetalinger, så du slipper for at hænge på et dyrt månedligt abonnement, hvor du har svært ved at finde ud af hvad du betaler for og 3. ingen binding, så du selv ejer hjemmesiden og kan gøre med den hvad end du ønsker.
  Når vi udvikler professionelle hjemmeside og webshops, er vi ikke interesseret i at tilbageholde rettighederne til hjemmesiden. Vi mener, at de naturligvis tilhører dig som kunde. Derfor får du overdraget alle loginoplysninger, så snart vi er færdige med din løsning.
  Vi laver professionelle hjemmesider i WordPress af meget høj kvalitet. Samtidig er vi ikke blege for at konkurrere på prisen. Derfor tilbyder vi prisgaranti på alle wordpressløsninger, som er af ligeså høj kvalitet som vores.
  Hos os er der ingen slinger i valsen, så derfor får du altid en fast kontaktperson og rådgiver, som kender til din virksomhed og ønsker. Det betyder at vi hurtigt kan hjælpe dig, uden at det kræver en masse forklaring.
  Vi har været i branchen længe, og med mere end 250 fuldførte hjemmeside – og webshopløsninger kan vi roligt sige, at vi kender til enhver løsning, hvad den kræver og hvordan vi løser den mest hensigtmæssigt.
  Vi er bestående af et alsidigt team, og som sammen kan håndtere enhver hjemmesideopgave. Hold dig endelig ikke tilbage med dine spørgsmål eller idéer, vi er her for at hjælpe. Hos os er gode råd gratis!
  Vi har fuld forståelse for at etablering af hjemmeside kan være en stor udgift for et startup eller den mindre virksomhed. Derfor tilbyder vi alle vores kunder, at deres professionelle hjemmeside kan betales i rater. Så kan du få en super flot hjemmeside, uden at det sprænger dit budget.
  For mange virksomheder, kan køb af hjemmeside være en uoverskuelig ting, med mange fagord, som man ikke forstår. Vi har en enkel og bekvem proces, hvor vi igennem hele vores arbejde har tæt kontakt med vores kunder. På den måde sikrer vi en god oplevelse og ikke mindst et godt resultat.
  Vi bestræber os efter at levere alle vores hjemmesideløsninger indenfor 30 dage. Oftest leverer vi dem indenfor 14 dage, og har du travlt, gør vi os så fleksible som muligt, så vi kan nå din deadline.

  Referencer

  Hvad er vigtigt når du vælger din webshop?

  Webshopudvikling dækker en meget bred palette af muligheder og løsninger indenfor E-commerce. Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, om aftalen vedrørende udvikling af professionel webshop indeholder alle de elementer, som du har brug for. Oftest vil du bliver overrasket over, hvor mange elementer og funktioner der skal til, for at få en webshop til at køre optimalt og med en grad af automatisation der retfærdiggører dens eksistens

  Hvad koster en professionel webshop?

  Webshopudvikling findes i alle prisklasser. Vores webshoppakke til 11495 + moms er ikke den billigste, men heller ikke den dyreste. Vi har lagt os i et prisvenligt lag, hvor alle kan være med, og hvor vi mener, at vi kan være stolte af den kvalitet, vi leverer til vores kunder. Vi går ikke på kompromis i vores udvikling, og der er også plads til at gå ekstra langt for vores kunder, hvis de har specifikke ønsker eller behov. Vi garanterer at du ikke kan finde webshopudvikling i vores kvalitetsniveau til prisen andre steder i landet.

   

  Ambitiøs webshopudvikling er kun for professionelle

  Tilhører du den gruppe, som mener at du selv kan klare alt? Måske kan du godt finde ud af at lave en webshop i et hjemmesideprogram du finder online. Desværre vil du opleve at disse løsninger udover at være dyre, er ekstremt ufleksible, og du vil hurtigt finde ud af at programmet ikke er kompatibelt med dine ønsker og behov for videreudvikling af din webshop. Det er problematisk, for et af de vigtigste aspekter hvad online udvikling angår, er fleksibilitet, og at du har en dynamisk installation du kan videreudvikle på hvis du har behov for det.

  Hvordan designes en professionel webshop?

  Designprocessen i de enkelte webshopscases kan være af meget forskellig længde. Vi gør indledningsvist alt hvad vi kan, for at komme til at forstå, hvad det er for et udtryk, du ønsker at kommunikere til dine online handlende. På baggrund af vores korrespondance og en række designspørgsmål som vi fremsender, udvikler vi et webshopudkast, hvor vi opsætter forsiden og andre relevante landingpages. Ideen her er, at du som kunde kan se hvilken designlinje vi udbreder på den resterende webshop, og derfor bliver vi ved med at finpudse webshopudkastet, indtil du er fuldstændig sikker på at designet er i hus, og kan implementeres på de resterende sider og produkter.

   

  Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig?

  Du er altid meget velkommen til at tage fat i os, for at høre mere om hvad vi kan gøre for sin virksomhed.

  Gode råd er gratis hos os, og uanset om vi skal levere din nye hjemmeside eller ej, sørger vi for, at du altid får en god oplevelse hos os.